Виставки та змагання
Аджиліті в Україні 2026 — де тренуватися в Києві, Одесі, Харкові?
ХР
Хочу спробувати аджиліті з Вафлею! Читала що корги чудово підходять для цього спорту. З чого починати? Де є секції в Україні? І коли можна починати — з якого віку?
Відповіді (5)
МА
МаксимСпеціаліст
🐕 Німецька вівчарка «Байт»
IPO змінило моє життя і Байта. Спробуйте — не пожалкуєте! Аджиліті починають з 12–14 місяців (коли закриваються зони росту кісток). До цього — підготовчий курс: базові команди, баланс-вправи, контакт з власником. У Київ є кілька клубів — напишіть в ФКУ або шукайте групи в Facebook "Аджиліті Київ".
РО
РоманСпеціаліст
🐕 Бельгійський малінуа «Флеш»
Для Запоріжжя — є клуб при кінологічному центрі. Харків — кілька груп на відкритих майданчиках. В Одесі знаю принаймні один клуб. Найкращий спосіб знайти — Instagram або Facebook за запитом "аджиліті + місто".
ТЕ
Тетяна· Виставковий власник
🐕 Вельш-корги Пембрук «Коко і Лотос»
Коко займається аджиліті в Харкові! Для корги це ідеальний спорт — вони низькі, швидкі, розумні. Коко обожнює слалом і тунель. Знайшли клуб через Facebook-групу "Кінологія Харків".
ВО
ВолодимирСпеціаліст
🐕 Малінуа, Німецька вівчарка «Зевс і Граф»
Коротко про перший крок: запишіться на "ознайомлювальне заняття" — більшість клубів проводять безкоштовно. Побачите обладнання, оцінить тренера, собака познайомиться з навколишнім середовищем. Корги — відмінний вибір для аджиліті, впевнений що Вафля буде зіркою.
ХР
Христина· Новачок (1 рік)
🐕 Вельш-корги Пембрук «Вафля»
Знайшла клуб у Львові! Завтра перше пробне заняття. Вафля вже носиться по квартирі — ніби чує що буде щось цікаве 😍 Звітуватиму!
Увійдіть, щоб відповісти
Натисніть "Увійти" у шапці сайту